Dior divatház

2017. január 24., kedd

Ralph Lauren Polo Red Extreme férfi parfüm



Szenvedélyes illat céltudatos férfiaknak! Ralph Lauren Polo Red Extreme parfüm egy olyan kifejezetten férfias illat, mely Önt önbizalommal tölti fel a nap minden szakaszában. Elsősorban adrenalin függőknek és a nagy sebességet kedvelők részére lett kifejlesztve ez az illatvilág! A Ralph Lauren Polo Red Extreme Eau de Parfum fás-fűszeres illat a kávé hangsúlyos tónusaival, és tökéletes kiegészítője lesz az aktív férfiaknak, akik szüntelenül extrém, izgalmas élményeket keresnek. 
Kávésan fűszeres illat rendkívül erős tartóssággal hűvösebb napokra remek azoknak a férfiaknak, akik szeretik a karakteres, édesebb illatokat Az illat összetétele A Polo Red Extreme három egyedülálló akkordból áll, amelyek nem túl gyakoriak a férfi illatokban: vérnarancs akkordjából, fekete kávé esszenciájából és intenzíven sötét ébenfából, amelyek együttesen férfias és szexi végeredményt hoznak létre. 

Az illat története: Ralph Lauren Polo Red Extreme reklámkampányához maga Ralph Lauren választott ki három profit, akik az extrém sportoknak élnek. A Polo Red Extreme ugyanis épp annyira függőséget okoz, mint az adrenalin, és épp annyira szívós, mint a férfi, aki eldöntötte, hogy meghódít egy veszélyes sziklát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...