Dior divatház

2017. február 28., kedd

Lancôme Trésor in Love női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/lancome-tresor-in-love-noi-parfum.html


Trésor in Love egy új történet kezdete. Egy történeté, mely Párizs szívében egy szerelem kibontakozásáról szól. Ez a parfüm maga a szerelem illata.


Virágos és gyümölcsös illatjegyeivel a nőiesség, a szerelem és a könnyedség harmóniáját szimbolizálja. A gyümölcsös illatjegyeket a zamatos körte és az illatos nektarin hordozza.


A  virágos illatjegyeket a jázmin és a török rózsa varázslatos együttese kölcsönzi, egy cseppnyi pézsmával és cédrussal kiteljesítve az illat harmóniáját. Kecses üveg rejti a szerelem illatát, mely harmóniájával a szárnyaló szerelem üzenetét hordozza. 20 év. Ennyi telt el azóta, hogy a Trésor megjelent.


Elképesztő, de a most érettségizők között vannak olyanok, akik ezzel az illattal találkoztak először az anyukájukhoz bújva. Ám a szülinapot illő módon meg kell ünnepelni, és mivel lehetne jobban, mint az illat újraértelmezésével? Nos, így született a Trésor In Love!


Az eredetire jellemző rózsás jegyek megmaradtak, de a keleties hatást felváltotta a gyümölcsös jelleg. Az üveg karcsú és légies, a nyakán fekete szaténrózsával, amely akár partigyűrűként is viselhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...