Dior divatház

2017. február 23., csütörtök

VALENTINO Very Valentino női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfum-ritkasagok/valentino-very-valentino-noi-parfum.html






A Valentino Very Valentino egy gyöngéd virágos-gyümölcsös női parfüm, amely tele van harmóniával.
Az illat összetevőit a bergamott, a gyöngyvirág, a magnólia, a mandarin és a fekete ribizli frissítő hatást nyújtó illatkompozíciója adja meg.
Mindezek mellett fontos szerepet játszik még a jázmin valamint a rózsa virágos illatkombinációja. A Very Valentino esszencia érzéki és lágyan simogató hatását pedig az ámbra, a szantálfa és a vanília hármas hatása adja meg.


Engedje, hogy ez a parfüm a teljes elegancia világába röpítse, amelyben a csábító nőiesség dominál. A Valentino Very Valentino illat a magabiztos, fiatal hölgyek számára ajánlott, akikben ott rejtőzik a gyermeki játékosság, ugyanakkor az érett komolyság is.


A parfüm nem csak a megszokott hétköznapok használatára alkalmas, tökéletes kiegészítő romantikus vacsorákhoz, társadalmi eseményekhez, de nem okoz csalódást a szórakozást kedvelők számára sem.


Legyen Ön is kalandvágyó és szexi. a Very Valentino parfümnek köszönhetően minden hölgy magabiztosnak és természetesen szépnek érezheti magát.
Érezze Ön is az égi könnyedséget.


A
Valentino Very Valentino esszencia lágyan simogató, - és a tökéletes
érzékiség hatását nyújtja Önnek. A fiatalos szépség, a játékosság, az
érzékiség, valamint a természetes sármosság és az elegancia
megtestesítője. A Very Valentino illattal Ön is önmaga lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Puma Aqua Man férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2840 Maradjon lendületben a nap végén is a Puma Aqua Man segítségével!  A férfi A...