Dior divatház

2017. április 26., szerda

Viktor & Rolf FLOWERBOMB női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/viktor&rolf-flowerbomb-edp-noi-parfum.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3024


Engedjen a kísértésnek és próbálja ki a "virágbombát", mely boldogság és harmónia illatát sugárzó, gyönyörű hercegnővé varázsolja Önt!

Viktor & Rolf Flowerbomb tömény, tartós női illat.

Mártózzon meg a világ legillatosabb virágainak sziromleveleiből készült fürdőjében!

Lélegezze be a természet kellemes illatát és engedje, hogy a boldogság, öröm, tisztaság és szépség mámoros érzése simogassa.


A Viktor & Rolf Flowerbomb valódi ékszer a női parfümök között.


A szerelem rózsaszín főzete gondosan válogatott alapanyagokból készült, s így a parfümpiac vezetőjévé vált.


A drága tea és bergamott nyugtató keveréke megnyugtatja testét és lelkét, hogy felkészítse a "virágbombára", mely a parfüm szívében bújik meg.


Az édes rózsa felkelti környezetének figyelmét. A szépséges jázmin és orchidea valósággá váltják álmait, majd a pézsma és a ceyloni árvacsalán könnyed fuvallata elméjét vággyal és érzékiséggel fonja be.


A Viktor & Rolf márka két világszerte elismert tervező duója, akik parfümjeiket a divat és művészet összekapcsolásával alkotják. Ó igen, virágokkal és ritka fűszerekkel teli illataik valódi remekművek!


Az újszerű, hibátlan kivitelezésű flakonok a tökéletesség leheletét kölcsönzik a Viktor & Rolf parfümöknek. Mint üvegcséje az Ön toalettasztalát, olyan pazarul ragyogja be Önt a Viktor & Rolf
Flowerbomb parfüm illata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...