Dior divatház

2017. május 1., hétfő

AZZARO WANTED GIRL EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6737

"Fedezze fel a kihívásokkal teli életet, ragadja meg a szerencséjét és próbáljon a látszólag lehetetlen dolgokban is sikeres lenni." Loris Azzaro mondata tökéletesen ragadja meg az Azzaro Wanted Girl Eau de Parfum lényegét, mely szó szerint a tömeges csábítás fegyvere. Virágos-keleties gurmand illat Olyan játékos és szabad nőknek, akik nem félnek a kihívásoktól! Párt alkot a kultikus Azzaro Wanted férfi parfümmel.
Az illat összetétele: Fejillatában a gyömbér virág esszenciájával beragyogott gránátalma kellemesen savanykás, üde jegyeivel nyűgözi le. Szívében az édes karamell képviselte, erős kísértést rejti, mely a kénes maszlaggal elegyedve ízletes, érzéki kompozíciót hoz létre. Alapját a tonkabab édes aromáját megerősítő, haiti vetiver adta, ragyogó fás elemek alkotják. 
Az illat története: Az Azzaro Wanted Girl a rakoncátlan, legyőzhetetlen, minden helyzetben kirobbanóan sármos, elegáns nőt ünnepli. A nőt, aki bármilyen kihívásban helytáll, és akit semmi sem állíthat meg. Azt a nőt, akire minden férfi vágyik, akit titkon minden nő irigyel. Aki kétség kívül "Most Wanted", a legkívánatosabb. A parfüm üvegcséje a nyíló virágot szimbolizálja, míg kupakja a pisztoly ravaszára emlékeztet. Csak meg kell húznia a ravaszt, és felszabadul a tündöklő, virágos robbanás.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...