Dior divatház

2017. május 24., szerda

Bulgari Mon Jasmin Noir női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/bvlgari-mon-jasmin-noir.htmlMon Jasmin Noir, a luxus ékszereket gyártó Bvlgari cég, 2011-ben megjelent illata, amely a sötét és titokzatos Jasmin Noir parfüm új verziója. Mon Jasmin Noir egy fényes és csábító illatú ékkő, amely függőséget okozó, egyedülálló virág
kompozícióból áll.


A modernitás és érzékiség keveredik az illat összetevőiben. Fejjegyei a gyöngyvirág, és a citrom, szívjegye a sambac jázmin, alapjegyei pedig a pézsma, a pacsuli, a nugát krém és a virginiai cédrus.


Az illat megalkotói Olivier Polge és Sophie Labbe. A "mediterrán paradicsom" reklámkampány arca, a 28 éves színésznő Kirsten Dunst, aki 12 évesen kezdte pályafutását, mint Claudia a gyermek vámpír az "Interjú a vámpírral"című filmben. A kampány fotózására, a Milánó közelében lévő, 16. századi Villa Balbianello kertjében került sor. Mert Alas és Marcus Piggot fényképezte Kirsten-t egy hatalmas oroszlánnal, ahol a Bvlgari ékszeren kívül a színésznő csak egy selyemköntöst viselt.


A parfüm üvege gyöngyház fehér, arany kupakkal díszítve. Kirsten Dunst luxusparfümje. Julianne Moore színésznő és Laticia Casta modell után idén is egy híresség fogja reklámozni a Bvlgari luxusmárka legújabb illatát. Az olasz Bvlgari ékszer-luxus cég (alapítója Sotirio Bulgari), idén áprilisban új parfümöt dob a piacra, melynek neve Mon Jasmin Noir. Az új illat reklámkampányhoz egy fiatal, új arcot szerződtettek, ő pediga 28 éves amerikai színésznő, Kirsten Dunst. Kirsten Caroline Dunst (született 1982. április 30-án, New Jerseyben), már három éves korában belecsöppent a média és a reklámok világába. A 28 éves színésznő olyan filmekben szerepelt már, mint a Pókember, a Marie Antoinette, vagy a Mona Lisa mosolya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...