Dior divatház

2017. május 2., kedd

DSQUARED2 WANT Pink Ginger női parfüm



A Want Pink Ginger egy új fejezet a Want kollekció történetében, mely a Hölgyekre jellemző sokszínűségét zárja magába. Itt az ideje, hogy a pikáns, eleven oldalad reflektorfénybe kerüljön! A Want lány tudja, hogy mit akar, vicces és érzéki. A Want Pink Ginger egy keleties, virágos illat, szokatlanul friss és vibráló személyiséggel, melyben minden a Rózsaszín Gyömbér körül forog.

Elég egy csepp, a japán konyhának eme finom, fűszeres összetevőjéből, és minden egy csapásra megváltozik. Az üveg formája változatlan maradt, igen egyedi a piacon, egyenesen kiugrik fürdőszobapolcunk többi díszes darabjai közül. Vétek kidobni, ha kiürült.

A kupak színe pink színbe borulva hívogatóan csábít bennünket vad táncra vele. A kompozíció a nevében is megjelenített gyömbérrel leng körül bennünket varázslatos és érzelmes édes jegyekbe keveredve. Fűszeres jegyei csak úgy pezsegnek a mézes vanília akkordokkal. Energikus, kacér, vad és érzéki.

Különleges ambivalens összetevői melengetve körülölelnek és nem eresztenek többé. Beindítja minden érzékünket.

A parfüm különlegesen dús nyitánya gyömbérrel, mandarinnal, citrommal, rózsaborssal és az egzotikus mangosztánnal indul.

Szívjegyében illatos virágos jegyek pompáznak a neroli, a damaszkuszi rózsa és a heliotrop személyében.

Alapja intenzíven édes a madagaszkári vanília és a vanília esszencia mámoros kombójával, melyhez ibolya és borostyán társul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...