Dior divatház

2017. május 11., csütörtök

Giorgio Armani Sun di Gioia EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5900


A Gioia azt jeleni Öröm. Öröm, ami nyugodt, valódi és kézzelfogható; öröm, ami nem erőltetett és nem mesterkélt. Öröm, ami a romlatlan természetből született. A Gioia illatcsalád az eredeti Acqua di Gioia parfümön és két új illatán keresztül a gyönyörű és varázslatos természet élvezetes élményét hozza el. 

A víz ereje testesül meg az ACQUA di Gioia illatában, amihez most csatlakozik a nap sugárzó boldogságát éltető SUN di Gioia és a a levegő pezsdítő energiáját kifejező AIR di Gioia. SUN DI GIOA A nap ragyogása A bársonyos, borostyán sárgán tündöklő üveg egy lenyűgözően napos, vaníliás illatot rejt. Érzéki kompozíciója felidézi a napbarnított bőr illatát, egy megnyugtató, tengerparti délután emlékét. Fejjegyeiben bergamott és frézia található, míg a szívjegyek virágos akkordokkal pompáznak és a meleg, gazdagon elegáns alapjegyek íriszt, vaníliát és benzoét rejtenek egy ragyogóan és érzéki illatkompozícióért.

A kollekció 5 tagja:

Levegő: Air di Gioia
Nap: Sun di Gioia
Ég: Sky di Gioia
Víz: Aqua di Gioia
Ocean di Gioia

A kampány reklámarca  Palvin Barbi aki hűen ábrázolja azt az érzésvilágot amit az új alkotás hivatott képviselni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...