Dior divatház

2017. június 30., péntek

Azzaro Now parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/azzaro-now.html


Az Azzaro Now Women finom és üde virágos illat, mely romantikus lelkű nők és lányok számára készült. Lépjen be az Azzaro világába és hagyja, hogy magukkal ragadják a nyári szellők! Az Azzaro Now Women parfümmel áthatja a szépség és a harmónia, és egy egzotikus virágokkal és zamatos gyümölcsökkel teli tengerparti tájon találja magát.


A fejillatban a jellegzetes bergamottal kiemelt friss gyümölcsök kombinációjában a fehér tea sajátos illata lehel önre. Ezután kibontakozik a jázmin és tahiti tiare virágok koktélja, mely a titok lágy fátylába burkolja testét. Végül a borostyán és az érzéki pézsma szokatlan jegyei kényeztetik.


Adja meg magát az Azzaro Now Women illatnak, és látogasson el a szigetre, ahol soha nem nyugszik le a nap! Az Azzaro női parfümök virágokkal, gyümölcsökkel és érzéki jegyekkel vannak tele. Ezek az illatok mindenekelőtt azoknak a romantikus nőnek szereznek örömöt, akik a test és a lélek szépségére és harmóniájára vágynak.


Az Azzaro Now Women parfümmel megingathatatlan életöröm pillanatait éli át és a nőiesség igazi tükrévé válik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...