Dior divatház

2017. június 4., vasárnap

Boucheron Place Vendôme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/boucheron-place-vendome.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6123

Boucheron bemutatta új női illatát melyet arról a párizsi kis üzletről neveztek el Place Vendôme-nak (Place Vendôme 26), ahol Frederic Boucheron nyitotta meg első ékszerüzletét 1893-ban. A parfüm szimbolizálja azt a több mint 150 éves fényt és drágaköveket melyek ezt a házat jellemezték.

Egy nő, aki Boucheron-t visel független, szabad, öntudatos és magabiztos egyéniség. "A történet nem egy arc. A történet maga a fény. Miközben Párizs továbbra is álom, a nap sugarai végig kúsznak a háztetők felett. Az Invalidusok kupolája egy hatalmas arany virággá válik. A nap folyamatosan nő, sugarai játékosan kelnek át a végtelen felé.

Árnyék csúszik a Vendôme-oszlop mellet, amely méltóságteljesen rámutat a 26. számra. A fehér fény, mely tündöklően jelenik meg, Ő a hősnő. Bőrén a rövid életű, de gyönyörűséges efemer pompája, hogy így fokozza a ragyogást ami minden nben megtalálható .

Ez a Boucheron- Place Vendôme. " A florinental-fás kompozíció Olivier Cresp és Nathalie Lorson által létrehozott bűvölet. Megnyílik a friss és csillogó rózsaszín bors által, amely megvilágítja a finom narancsvirág és a rózsa lényegét. Jázmin szirmok fejlődnek szívében, valamint a pünkösdi rózsával dúsított arany nyomait erősíti meg a krémes méz. Az alap jegyek közé elegáns cédrus és érzéki benzoin bújt meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...