Dior divatház

2017. június 6., kedd

Calvin Klein Reveal női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/calvin-klein-reveal.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5441

REVEAL Calvin Klein parfüm egy igazi Calvin Klein klasszikus, nagyon megnyerő, mert azokhoz nőkhöz szól, akik magabiztosak, provokatívak, szexisen vonzónak akarják érezni magukat. - meséli Steve Mormoris, a Coty illatok marketing igazgatója.


Doutzen pedig tökéletesen megszemélyesíti ezt a nőt. Steve Shiffman, a Calvin Klein márka vezérigazgatója hozzáteszi: A Reveal a Calvin Klein márka illat porfoliójának izgalmas újdonsága.

Különleges kreáció, mely tovább erősíti azt az innovatív lendületet, ami előreviszi a márkát. Calvin Klein Reveal parfüm új kategóriát nyit az illatok világában. Solar-oriental (napsütötte, fűszeres) illattípus: karakteres, izgalmas kettősség jellemzi, pezsdítő frissesség és puha melegség ötvöződik benne.


A kiemelkedően érzéki sós jegy az erotikát sugárzó bőr ízét, illatát, aromáját csempészi a kompozícióba. Az illatot az IFF parfümőrei, Jean-Marc Chaillan és Bruno Jovanovic tervezték, szoros együttműködésben Ann Gottlieb tanácsadóval. Calvin Klein REVEAL parfüm reklámkampányának főszereplői Doutzen Kroes és Charlie Hunnam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Giorgio Armani My Way Nectar női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7291 Egy érzéki utazásra invitálja Önt, megragadva a nőiesség felszabadult és sza...