Dior divatház

2017. június 29., csütörtök

Donna Karan Be Delicious Be Tempted női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/donna-karan-be-delicious-be-tempted-noi-parfum.html

Be Tempted - Az ellenállás hiábavaló A DKNY bemutatja új, őszi illatát: Be Tempted - Az ellenállás hiábavaló.Engedjen a csábításnak, melyet a sötétben belülről izzó város, az éjszakai fényben pompázó New York látványa jelent! A bűnbe esés történetét egy új és minden eddiginél szexibb, fényesebb, és élénkebb vörös színű alma testesíti meg. A DKNY Be Tempted egy orientális gurmand illat, mely zamatos gyümölcsök függőséget okozó illatával ejti rabul az érzékeket.

Csábító fejjegyében a fekete ribizli bokor bimbójának izgalmas illata találkozik az ördögi édesgyökér akkord és a lédús vörös gyümölcs akkord illatával. A találkozást a citrom és az almabor akkord illata teszi pezsgővé.Donna Karan Be Delicious Be Tempted szenvedéllyel örvénylő, nőies szívének középpontjában a fényűző esszenciális rózsaolaj, a Rose Oil Essential áll, melyet az ibolya és a narancsvirág csábító, érzéki illata jár át.


Bázisjegyében az egzotikus, indonéz pacsuli olaj illata dominál, melynek különlegességét a krémes vanília és a csábító mirha titokzatossága emeli ki. Engedjen a csábításnak!- Fejjegy: fekete ribizli bimbó, ördögi édesgyökér akkord (Devil Liquorice Accord), vörös gyümölcs akkord, citrom- Szívjegy: esszenciális rózsaolaj (Rose Oil Essential), ibolya, narancsvirág- Bázisjegy: indonéz pacsuli olaj, vanília, mirha


Donna Karan Be Delicious Be Tempted Csomagolása: fényűző, vörös üvegét az illat érzéki energiáját megtestesítő kígyó motívummal díszített, ezüstmetál szórófej díszíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Givenchy Gentlemen Only

https://www.vip-parfumeria.hu/Givenchy-Gentleman-Only.html https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5091 Úriember mindi...