Dior divatház

2017. június 7., szerda

Nina Ricci Luna női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/nina-ricci-luna-noi-parfum.html



Kívül-belül varázslatos alkotás


Mint egy varázslatos mese, ezt hivatott megjeleníteni a Nina Ricci divatház legújabb parfüm kreációja, a Luna. Titokzatos, csábító, romantikus és mondern egyszerre. Minden korosztály megtalálja a benne rejlő szépséget. A Luna Christophe Raynaud és Marie Salamagne parfümőrök csodálatos alkotása.



Az édes-fás-virágos Nina Ricci Luna kompozíció erdei gyümölcsök és érzéki narancsvirág kombóval nyitja meg a csodát. Szívjegyében a karamella elegyedik a titokzatos vasvirággal, melyet megfűszerez a szantálfa és a madagaszkári vanília.



Nina Ricci Luna formájában továbbra is megmaradt az ikonilkussá vált alma forma, amit egyébként Olivier Cresp alkotott meg anno és ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Ezúttal kék színben pompázik a tiltott gyümölcs, aranyló levele igazi ékkő, cuki fekete bőr díszítéssel a nyakán. A holdfényes éjszakát vetíti elénk zamatos gyümölcs-pompával, melyből egy tündérmese kerekedik ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...