Dior divatház

2017. június 2., péntek

Trussardi Amber Oud férfi parfüm - Parfüm Divat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/trussardi-amber-oud.html

Misztikus gyógyító illatmámor, a luxus eleganciájával 2016 nyarán kiadott Trussardi Amber Oud parfüm segítségével az Ősi keleti városok kultúrájával és hangulatával ismerkedhetünk meg. Melyet az aranyló homok melegsége a dűnék végtelensége és a megnyugtató csend jellemez. Lenyűgözően intenzív erejét két értékes és nagyon ritka alapanyagának köszönheti ez az Ámbra és az Oud.


A luxus kategóriába tartozó illatkompozícióban megjelenő két komponens ősi gyógyító erővel bír. Amber Oud orientális fás illatcsalád tagja, mely egyedülálló rezgéssel bír. Fejjegyében citrom, geránium, rózsabors és elemi gyanta található.


- Jinko-féle gyanta, amely az kipusztulás szélén álló különleges és ritka Aquilaria fától származik. Perzsaiak így aposztrofálják: "egy csepp nap", "a tigris szeme", és a "szilárd méz" . Az ókori görögök úgy nevezték, hogy az "elektron".



Szívében tömjén, benzoin és az oud jegyeit fedezhetjük fel, melyek a fejjegyekkel és az alapjegyek összekeveredve fényűzővé és titokzatossá válik. Férfias alapjegyei, mely a vetiver, patchouli és bőr melegséget míg a borostyán érzékiséget biztosítanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...