Dior divatház

2017. június 21., szerda

Valentino Valentina női parfüm



Freja Beha Erichsen által reklámozott Valentino parfümje, a Valentina egy bájos, virágocskákkal díszített, ultra nőies palack és elegáns csomagolás mellett az illat maga is sokat ígér: a bergamott, a fehér szarvasgomba (!), a vanília, az ámbra, az eper és a cédrus egyvelege érzékinek és csábítónak tűnik. A Valentino Valentina egy virágos-orientális illat tele ellentmondásokkal. Az érzéki és a szemtelen szépséget idézi fel, mely ellentmond minden konvenciónak. A Valentino Valentina parfüm tökéletesen kifejezi a női ideált és az érzéki karizmát. Az illat fiatal, féktelen hölgyeknek van szánva, akik szeretnek provokálni, de egyúttal törékenyek, érzékenyek és keresik az igaz szerelmet. 
A Valentina illat fejében máris elcsábítja Önt a bergamott váratlan és kellemes frissessége, melyet szokatlanul az értékes szarvasgomba egészíti ki. A következő összetevőket a virágos és kissé édeskés szív rejti, felfedezzük benne a csábító epret, a selymes jázmint, a varázslatos narancsvirágot és a kísértő tubarózsát. A parfüm alapjában a játékos ámbra, a melegítő cédrus és a gyengéd vanília dominál. Ezt az egyedi női Valentino parfümöt nyugodtan viselheti akár egész nap. 
Ne habozzon és ébressze fel magában az érzéki és szemtelen szépséget a hagyományoktól eltérő Valentino Valentina parfümmel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...