Dior divatház

2017. június 22., csütörtök

Valentino Valentina női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/valentino-valentina.html
Freja Beha Erichsen által reklámozott Valentino parfümje, a Valentina egy bájos, virágocskákkal díszített, ultra nőies palack és elegáns csomagolás mellett az illat maga is sokat ígér: a bergamott, a fehér szarvasgomba (!), a vanília, az ámbra, az eper és a cédrus egyvelege érzékinek és csábítónak tűnik.

Valentino Valentina egy virágos-orientális illat tele ellentmondásokkal. Az érzéki és a szemtelen szépséget idézi fel, mely ellentmond minden konvenciónak. A Valentino Valentina parfüm tökéletesen kifejezi a női ideált és az érzéki karizmát.

Az illat fiatal, féktelen hölgyeknek van szánva, akik szeretnek provokálni, de egyúttal törékenyek, érzékenyek és keresik az igaz szerelmet. A Valentina illat fejében máris elcsábítja Önt a bergamott váratlan és kellemes frissessége, melyet szokatlanul az értékes szarvasgomba egészíti ki. A következő összetevőket a virágos és kissé édeskés szív rejti, felfedezzük benne a csábító epret, a selymes jázmint, a varázslatos narancsvirágot és a kísértő tubarózsát.

A parfüm alapjában a játékos ámbra, a melegítő cédrus és a gyengéd vanília dominál. Ezt az egyedi női Valentino parfümöt nyugodtan viselheti akár egész nap. Ne habozzon és ébressze fel magában az érzéki és szemtelen szépséget a hagyományoktól eltérő Valentino Valentina parfümmel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...