Dior divatház

2017. június 10., szombat

Yves Saint Laurent Manifesto női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/yves-saint-laurent-manifesto.htmlEgy nagyon nőies és játékos illat, ami a kivételeket keresi és nem a szabályokat. Önmagukat felvállaló nők és csajok parfümje ez! Mint ahogy az arc, Jessica Chastain sem egy uncsi alak... ?


Az Yves Saint Laurent Manifesto egy exkluzív női illatszer, mely a kreativitás, titokzatosság és szenvedély megtestesítője. Eme parfümöt a kifinomult, egyedi, titokzatos hölgyek viselik előszeretettel. Bárhová mennek is, különleges benyomást keltenek.


A Manifesto illata a parfüm üvegcséjén is megjelenő lila szín megnyerő titokzatosságát szimbolizálja.


Az Yves Saint Laurent Manifesto illatának kezdő tónusait az üde, zöld akkordokkal kiegészített, egyedi bergamott és lédús feketeribizli varázslatos keveréke adja.

Szívében a selymes jázmin és a játékos gyöngyvirág esszenciája árad szét. Az illat alapját a melegséges cédrus és szantálfa képezi. Az izgató tonkabab tökéletesen kiegészíti a vanília édeskés aromáját.


Ezt a csábító női Yves Saint Laurent parfümöt nyugodtan viselheti egész nap. Fátylába bújva bármilyen helyzetben tökéletesen helyt áll. Az Yves Saint Laurent Manifesto női parfüm speciálisan úgy lett tervezve, hogy egyetlen férfit sem hagyjon hűvösen.


A parfüm aromája új, sosem képzelt lehetőségek dimenzióit tárja fel Önben. A Manifesto illatával kifejezi az Ön személyiségét és minden előnyét kiemeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...