Dior divatház

2017. július 25., kedd

Balenciaga Paris 2010 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2371

Púderes illatmámor Balenciaga Paris egy új illat a Balenciaga háztól, úgy indult, mint az első illat indulása Coty-val összefogásban, 2008-ban. Tervezőként a Balenciaga -n Nicolas Ghesquiere dolgozott, a fejlődő új illat aprólékos volt szinte minden részletében. A parfüm alkotója, aki létrehozta ezt a kompozíciót, Olivier Polge volt az IFF -től. Balenciaga Paris nem egy romantikus , virágos illat , hanem létrehozott egy adagot, a városi és a hagyományos metálos hatásokból. Összetételét jellemzi, a ciprusos virágos hangsúlyos liliom.

A hatás nem hagy el , nem porszerű , mint általában szokott más kompozíciók esetében, de a liliom levelek kerülnek az első egységbeamit érzünk, így az illat kap fényt , friss és természetes árnyalatokkal. Olivier Polge integrálja és újra desztillálja a fa, mint a cédrus és a pacsuli illatot. . Virágos eszenciákat képviseli a szegfű és a liliom . A flakon átlátszó üveg testből áll , alakja mint a bab és díszített kupakkal virít . Az egész emlékeztet a régi vázákra a 18. században.

A tervező kívánsága az volt, hogy karaktert adjon a flakon az illatnak , ezért úgy gondolta, hogy fej , a nyak és alap, ami a megfelelő design lehet egy parfümnek. Reklám arca és múzsája a Teremtő Charlotte Gainsbourg , már más hirdetési óriásplakátja a Balenciaga háznak . A kampány fotósa Steven Meisel . Balenciaga Paris 2010-ben indult el.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...