Dior divatház

2017. július 5., szerda

Burberry Brit Rhythm női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/burberry-brit-rhythm-floral-noi-parfum.html



Burberry bemutatja a Brit Rhythm illatcsalád két új tagját

Egy női és férfi illatot, melyek 2015 februárjában érkeznek meg. A Burberry Brit Rhythm - Eau de Toilette Intense for Men és a Burberry Brit Rhythm - Floral Eau de Toilette for Women a zene által inspirált illatok, így ismét az angol zenész, George Barnett és a modell, színésznő Suki Waterhouse lesznek a kampány arcai.

AZ ILLATOK:
Brit Rhythm For Men, Eau De Toilette Intense: a Brit Rhythm for Men intenzívebb változata. Érzéki, férfias illat, dohány és bőrakkordokkal. Fűszeres fejjegyeiben az üröm, a köménymag és bors olaj olvad össze a borostyán, a bőr és a pacsuli szívjegyekkel. Alapjegyében a gazdag kasmír, a fa és a tonkabab keveréke dominál. . Brit Rhythm For Women, Floral Eau De Toilette: míg a Brit Rhythm for Women az erőteljes nőiességet kombinálja a rock and roll keménységével egy púderes, viragos illatban, addig az új illat egy érzéki, virágos illat, mely váratlan gyümölcsös csavart rejt magában. Friss fejjegyeiben megtalálható a szicíliai citrom és narancs, továbbá az egyiptomi jázmin, lótuszvirág és harmatos orgona. Az alapjegyei borostyánosak, később jelennek meg benne a fás és pézsmás akkordok.

AZ ÜVEGEK:
50ml- és 90ml-es eau de toilette kiszerelésben érhető el mindkét illat, a klasszikus, négyszögletes Brit Rhythm üvegben. A kontrasztos üveg textúrája kombinálja az érdes és a sima felületeket, amely tükrözi az illat váratlan gyümölcsös kombinációját. Az Eau de Toilette Intense for Men füstös üvege belülről ezüstösen lakkozott, míg külső csomagolása világos szürke, ezüstös. A Floral Eau de Toilette For Women halvány rózsaszín üvegében pink parfüm lapul, metálos halványrózsaszín csomagolásban.

A ZENE INSPIRÁLTA:
A Brit Rhythm kollekciót az élő zene energiája inspirálta. A Burberry támogatja a feltörekvő zenei tehetségeket a Burberry Acoustic kampánya által.

A KAMPÁNY:
A kampányt Londonban fotózták, a cég kreatív- és vezérigazgatója, Christopher Bailey irányítása alatt. Ismét Suki Waterhouse és George Barnett lettek az illat arcai. Mindketten Burberry Brit bőrdzsekit viselnek, egy fülledt, intim hangulatú élő zenei koncerten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...