Dior divatház

2017. július 26., szerda

Bvlgari Man In Black EDP férfi parfüm



Bvlgari Man In Black kifinomult férfi illat, létrejötte mögött a Föld mitológiai istene áll, legalábbis az aromás összetevőket illetően. Csípős és melengető jegyekkel teli, híresen édes kompozíció. Az illat olyan karizmatikus és modern egyéniségeket céloz meg, akik saját stílussal rendelkeznek.

A Bvlgari Man In Black férfi Eau de Parfum a belső melegség kifejezésével mutatkozik meg. A bőr, dohány és guajakfa által megjelenített intenzív összetevők ennek egyértelmű bizonyítékai. Titokzatos és vonzó aroma, mely bátor hőst és divat őrültet csinál önből, aki minden társaságban feltalálja magát.
A Bvlgari Man In Black Eau de Parfum üvegcséje fekete, rajta elbűvölő arany színű elemekkel. Az elegáns felszín alatt púderes kincs rejtőzik, melynek kifejezésmódja közel áll majd Önhöz. Szerezze meg az illatos hatalmat az eredeti és hatásos kompozíció segítségével, mely másodpercek alatt szétáramlik a férfi testén. Az illat 2014-ben került forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...