Dior divatház

2017. július 26., szerda

Bvlgari Omnia Coral női parfüm


AZ OMNIA KOLLEKCIÓ – Egy színes ékkő-illat gyűjtemény A színes drágakövek értékes világából jön… az ékkövek illatkollekciójának varázslatos szépsége… BVLGARI BEMUTATJA: OMNIA CORAL – AZ ÚJ BULGARI ÉKKÖ A színes ékkövek új darabja új illatot rejt magában, mely a napsütést, kék eget és a nyár vibráló színét idézi. Bemutatkozik az Omnia Coral, az új Bvlgari női illat. 

A vörös korall fénye és élénksége éled fel a gyümölcsös-virágos eau de toilette illatban, mely olyan fiatal hölgyek számára készült, akik készen állnak, hogy átadják magukat az igazán élettel teli évszaknak. A korall, a természet egy maga nemében páratlan kincse, már hosszú ideje kölcsönzi gazdag színeit a Bvlgarinak. Különböző ékkövekkel párosítva a korall tónus-, formai és hatásának kínálata kimeríthetetlen. Határtalan kombinációk, akár az Omnia Coral csiszolása: természetes és hívogató, ötvözi a virágos jegyek illatos fényét a zamatos gyümölcsök friss átható illatával. 

"A nemes és ritka korall ékkő adta az ihletet" ... meséli Alberto Morillas parfümkészítő mester, „egy kéjes, természetes illatot képzeltem el a hibiszkuszvirág köré fonódó zamatos gyümölcsök túláradó érzékiségével”. A nyár zamata – sugárzó és színes, akár a korall: folyékony, akár a víz, melyben él, légies, mint a szirmok és a nyíló virágok illata – az Omnia Coral üvegébe lepárolva. A bergamott és a Goji bogyó (farkasbogyó, lícium gyümölcs) ragyogása – egy egyedülállóan megnyerő aroma, mely a finom piros bogyós gyümölcsöket idézi – az Omnia korall üde akkordjai a rendkívül színes hibiszkuszvirág finomságában teljesednek ki. 

Ez a virágos szívjegy, mely napos és kifinomult, a friss liliommal teljesedik ki, mely egy leheletnyi légies könnyedséget biztosít. A gránátalma lágyan vezet a végső gyümölcsös jegyekig, az elegánsan mély cédrussal és melegséget árasztó pézsmával keveredve. Egy színekben gazdag illatélmény, mely felpezsdíti az érzékeket: egy ragyogó ékkő illat, mely a bőrön teljesedik ki a maga valójában. Az életöröm és életigenlés valódi kifejezése, tökéletes viselet egy tökéletes nyári napra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...