Dior divatház

2017. július 4., kedd

Bvlgari Omnia Indian Garnet női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/bvlgari+omnia+indian+garnet.html

ISTENIEN VIBRÁLÓ ÉS CSÁBÍTÓ ÉKKŐ

Az olasz Bvlgari ékszerészt az indiai mandarin ihlette, legújabb alkotása igazolja, hogy egy egyedi, különleges parfüm, egy igazi illatos talizmán. Világos narancssárga ragyogása, a mandarin figyelemre méltó intenzitása és pompás áttetszősége által a kivételes ékszerészek is úgy vélik, hogy ez az illat nem csupán egy "értékes" drágakő, hanem egy igazi ritkaság.

A meleg, élénk színek varázslata, a nap sárga, a narancs, a piros finom árnyalatai, egészen az arany mélyebb, szinte bronz csillogásáig, mind a Bvlgari ékszerek káprázatos drágaköveit idézik. A színpompás harmónia isteni vonzerőt sugároz, hatalmába keríti a szenvedélyt és az érzékiséget, de mindez csak az ellenállhatatlan női viselőjével válik teljessé.

AZ ILLAT: ÉLÉNK, VIBRÁLÓ ENERGIA Az OMNIA INDIAN GARNET

Eau de Toilette egy igazi luxusutazásra repít, mely felfedezi a mindig lenyűgöző Indiát és a parfümösszetevők titokzatos világát.

Fejjegyében élénk, kifinomult energiát áraszt a zamatos mandarinnak és a sáfránynak köszönhetően.
Szívjegyében örök, búja virágok párosa uralkodnak: a rendkívül csábító indiai tubarózsa (a vágy virága), és a sokoldalú, illatos osmanthus.

Alapjegyének erejét a borostyán és az indiai erdő adja. "India élénk, vibráló színei és gazdag, virágos illatai ihlettek, a titokzatos, különleges alapanyagok, mint a tubarózsa." Alberto Morillas (parfüm mester)

- FEJJEGY: mandarin, sáfrány
- SZÍVJEGY: indiai tubarózsa, illatos osmanthus
- ALAPJEGY: borostyán, indiai erdő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...