Dior divatház

2017. július 26., szerda

Bvlgari Rose Essentiele női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3154



Ez a sugárzóan modern illat kifejezi a Rose Essentielle szellemét, az élet minden pillanatát élvező fiatal nőnek készült. Ez a Bvlgari illat egy többféle rózsából álló csodaszép csokor. A Voile de Jasmin illattal együtt, ez egy újragondolt kiadása a klasszikus Bvlgari Pour Femme illatnak. A Rose Essentielle kétféle rózsa - a gazdag és mély török rózsa és a Prelude rózsa tiszta, zöldes aromájával - nyitja meg a kompozíciót.



L Eau de Toilette Rosée és a Rose Essentielle Parfum tiszteletét adja a parfümök világának legelőkelőbb rózsa akkordjainak: a török rózsának és a Prélude rózsának. A Rose Essentielle pazar összetevői fokozatosan olvadnak bele a L Eau de Toilette Rosée gyümölcsös stimuláló hangulatába, megalkotva a szikrázó illatot. Kifinomult és törékeny aromák szimfóniája. Az élénk bergamot harmonizálva a pikáns narancsvirággal feltárja a parfüm ragyogó karakterét. Csak ezután lesz hangsúlyos a török és a Prélude rózsa kombinációja.



A szívjegy tökéletesen illeszkedik az arab jázmin kifinomultságához. Az utolsó összetevő, a pézsma feleleveníti az illat ártatlan érzékiségét. Az üveg és a csomagolás visszaidézi az arany és a halvány rózsaszín váltakozásával az illat kifinomult tisztaságát. Végül a Bvlgari termékekre jellemző Bvlgari-Bvlgari bevésés fémjelzi mind az üveget, mind a külső borítást. Az illatot 2006-ban Beatrice Piquet alkotta meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...