Dior divatház

2017. július 25., kedd

Cacharel LOU LOU női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2478



Egy parfüm elemeinek feladata, hogy érzelmeket felkeltő képzeteket hívjon elő. A Lou lou nem marketingtermék, hanem olyan parfüm, amely tökéletesen ésszerű, hiszen egy zseni teremtette.



A Lou lou sikerének titka gyengédsége és csábereje. A Lulu című filmben Louise Brooks nyugtalanító, csábító naiv lányt játszik, félúton a kislány és a nő között. Anais Anais ártatlanságával összehasonlítva Loulou tudatában van csábító hatalmának. Ezt az érzést sok fiatal nő ismeri.



Az illat alapja tiare virág. Érzéki parfüm, a fiatal női bőr illatát is hordozza.



A csomagolás Gauguin vörösét idézi nagyon sötét erdei környezetben. Az illat egyszerre a tiltott gyümölcs leszakítására kísért. A Loulou a nyolcvanas évek nemzetközi értékesítési sikere. Az Egyesült Államokban azonban kevéssé értékelték extravagáns és avantgárd jellegét. Leírás: Az ibolya, szilva, fekete ribizli, körömvirág és ánizs zöld gyümölcsös tónusa meglepetést okoz. A dús, édes tiare virágot tubarózsa, narancsvirág és ylang-ylang jelenléte fokozza.



Az írisz és a tonkabab porhanyós érintése, a balzsam, vanília és benzoin bujasága fokozzák az érzéki hatást.



Üveg: Aladdin lámpájából az illatok szelleme jelenik meg. Kék csap össze a vörössel, akárcsak Matisse képein, vakmerően újraalkotva a hideg és meleg, szenvedélyes és ártatlan ellentétét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...