Dior divatház

2017. július 8., szombat

Cacharel Noa Dream női parfüm Kifutó termék!

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/cacharel+noa+dream.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=191



A parfüm az ég tisztasága és harmóniája inspirálta, a valóság és az álmok közötti utazást testesíti meg. A Noa Dream kristály fehér lágy felhők közt lebeg, a yuzu, a litchi és a fekete bors illatozik a fej jegyben. A szív jegyek Sambac jázminból és őszibarackból áll, míg az alapjegyek szantálfa és patchouli tartósságot biztosítanak az alkotásnak.

Noa Dream nevű tiszta szépség, aki az ártatlanság megtestesítőjévé vált. A Cacharel Noa Dream egy gyönyörű üvegcsébe rejtett ciprusos- virágos illat. A női gyöngédséget és sebezhetőséget idéző eszencia varázslatos fuvallatát hozza el. A Chacharel Noa olyan csábító Eau de Toilette, mely kipróbálás után bizonyosan lenyűgözi Önt is!

A csábító eszenciák kombinációjába kortól függetlenül bármely évszakban beleszeret. Vásárolja meg a Cacharel Noa Dream Eau de Toilette-et és hagyja, hogy elvarázsolják annak édes és gyengéd illatjegyei, melyek fokozzák női érzékiségét és kifinomultságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...