Dior divatház

2017. július 25., kedd

Calvin Klein Ck One Unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=211



Divatteremtő parfüm, egyben a kilencvenes évek jelképe. A cinkosság, androgén stílus és korszerű életstílus új értelmét adta a kilencvenes évek ifjúsága számára. Calvin Kleint saját lánya és annak barátai inspirálták. A parfüm elegyíti a provokációt és a politikai korrektséget.



A CK One könnyed tónusai az Egyesült Államokban is sikert arattak. Brit stílusú tea alapú jegyei mindkét nem és valamennyi korosztály képviselőit megnyerték. Hatalmas és gyors sikere meglepte a világot. A siker elemei a minimalista csomagolás, a széleskörű disztribúció, a kevert illat és a közösségi, multikulturális "grunge" szellemű promóció.



A bevezetés után azonnal első lett az értékesítési listákon az Egyesült Államokban és számos más országban. Leírás: Az eredeti kevert illat bergamottal és áttetsző virágokkal kevert teát tartalmaz, amelyet gyümölcsök (ananász) és friss fűszerek (kardamom) élénkítenek, majd mindezt diszkrét, mégis kitartó pézsma és ámbra árnyalatú alapjegy követi.



Üveg: A környezetbarát újrafelhasználható doboz hajtogatással készült, ragasztó felhasználása nélkül. Irányítható szórófejjel van felszerelve, amelyet a felhasználó beállíthat. Az üveg tetszetős egyszerűsége kiemelkedik a designer márkák extravagáns sorából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...