Dior divatház

2017. július 25., kedd

Calvin Klein REVEAL Men férfi parfüm



Calvin Klein Reveal férfi Eau de Toilette az egyediség és a frissesség szimbóluma. Kihívó és enyhén édeskés kompozíció, mely olyan urak számára készült, akiknek van érzékük a sármhoz.

Amennyiben a modern divat őrültek csoportjába tartozik, és minden nőt el szeretne csábítani, úgy ez az eszencia teljes mértékben a segítségére lesz. A Calvin Klein Reveal egy férfiaknak tervezett Eau de Toilette, melyből szó szerint áradnak a jeges és harmonikus jegyek.
Már az első lélegzetvételnél körte, gyömbér és a brandy veszi körül. Magabiztosságot és elszántságot fokozó tipikus férfi elemek. Édesítse meg életét az aromás gyümölcsös kincs közreműködésével! A Calvin Klein Reveal férfi Eau de Toilette üvegcséje rendkívül titokzatos hatással bír. Kellő eleganciáját diszkrét mérete és egyszerű formája adja.

Élvezze a szaglóérzékeinek vizes simogatását, mely soha nem ér véget. Fogadjon a híres frissességre, amit állandóan magán érez majd! Az illat 2015 óta kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...