Dior divatház

2017. július 25., kedd

Carolina Herrera CH Men Sport férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4821



Carolina Herrera az inspirációt az amerikai keleti parton eltöltött időből merítette. Hosszú, felhőtlen hétvégék, vízi sport a barátokkal, sok vidámság. A homok, a tenger és a csodálatosan megmunkált klasszikus fa motorcsónakok illata.



A férfi, aki a CH MEN SPORT illatot ihlette különleges személyiséggel bír. Elegáns és könnyed az élet minden területén. A végletekig megéli az életet, és kiélvez minden pillanatot. A sport az élete része; mindig stílusosan és örömmel csinálja.



A CH MEN SPORT férfi nem veszi túl komolyan magát, a személyes mottója: kihozni az életből a legtöbbet. Nagyon férfias és fiatalos. A kampány szexi modellje nem véletlenül Aaron O Connell, aki minden tekintetben megtestesíti az álomférfit! A CH MEN SPORT megragadja a tengeri szellő frissességét és a napon száradó fa érzékiségét. Könnyed, energikus illat az elegáns casual stílus kedvelőinek.



A szantálfa, vetiver és tölgy moha kifinomult alapjegyére épül, a szívjegy fűszeres, tüzes a szecsuáni borsnak és a borókának köszönhetően. A fejjegy a bergamott-tól, grapefruittól és zsályától lesz friss, feltárva az illat tengeri jellegét.



Az üveget teljesen beborítja egy piros vászon, melyen a keresztbe futó fehér csík a klasszikus tengerészeti táskákat idézi. A vásznat a sarkoknál gondosan kézzel dolgozzák el, a logó tengerész kék hímzése a CH Carolina Herrera pólók mintájára készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...