Dior divatház

2017. július 25., kedd

Carolina Herrera CH parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3071



Carolina Herrera legújabb nôi illat költeménye emlékeket és érzelmeket hordoz magában. Az összetett és kiegyensúlyozott kompozíció domináns jegyei a friss, keleties, virágos összetevôk.



A Carolina Herrera CH egy friss illat, orientális jegyekkel. Összetétel: sárgadinnye, narancs, bergamot, jázmin, praliné, rózsa, fahéj Illatcsalád: orientalis-viragos Carolina Herrera parfümök| Carolina Herrera - Sosem késő megvalósítani az álmainkat - erről sokat tudna mesélni az eredetileg venezuelai származású Carolina Herrera, aki 41 évesen lépett be a divat világába.



Az 1980 - ban bemutatott sikeres kollekció után költözött New Yorkba, ahol megalapította a Carolina Herrera, Ltd. márkát. Az elegancia, ízlés és a tökéletesség szimbóluma lett, melyet a hírességek fokozott figyelme igazolja - többek között például Jacqueline Kennedy Onassis.



A divat kollekció tökéletesen kidolgozott kosztümöket és ruhákat tartalmaz. 1988 - ban tört utat a parfümök világába az első hölgyeknek készült illatával, mely tubarózsa és jázmin esszenciák keverékét tartalmazta. 1991 - ben megjelent az első férfiaknak készült parfüm is a Carolina Herrera for Men.



A nőknek és férfiaknak készült sikeres illat a 212 számot viseli, mely Manhattan, a legújabb trendek városának a hívószáma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...