Dior divatház

2017. július 25., kedd

Davidoff Cool Water női parfüm

https://vip-parfumeria.hu/davidoff_cool_water.html



A Cool Water Woman a férfi változat sikerét lovagolja meg, amely az utóbbi évek legmagasabb eladási mutatóit produkálta Európában. Ez az Eau de Toilette a természetes és egyszerű elégedettség állapotát képezi le.



 Leírás: Intenzívebb és gazdagabb, mint elődei, a Davidoff Cool Water érzéki, misztikus és csábító. A teteje üde és friss: a mandarint és a fűszereket ellenpontozzák a tenger és gyümölcs jegyek. Az illat közepe jázmin, magnólia, rózsa, viola, míg az alapot a kakaóbab, kókusztej, ámbra és vanília adják. Azoknak, akik maguk köré akarják varázsolni a nyári tengerpart érzését. Higgadt vizes jegyek keverednek a megfoghatatlan ózonnal és az ananász, dinnye, feketeribizli és birs gyümölcsösségével. Vízililiom, galagonya, gyöngyvirág és jázmin adja a légiesen áttetsző virágos árnyalatot, hogy elkeveredjen vetivergyökérrel és szantálfával, majd mindezt kiemelje az őszibarack és a szeder meleg árnyalata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...