Dior divatház

2017. július 25., kedd

Dolce & Gabbana D&G 1 Le Bateleur férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3157



A CSÁBÍTÓ illata. A Le Bateleur perzsel forrósága lecsendesedik a vizes szívjegyben mieltt teljesen lenyugodna a földes alapjegyben. Egyszerre tüzes mégis friss, folyékony mégis szilárd, az illat tökéletes szimfóniája a kiegyensúlyozott ellentéteknek. Személyiség:



A Csábító Provokatív és játékos szenvedélyes, mégis irígylésre méltón nyugodt - az a férfi, aki megkapja, amit akar. Uralkodó és megkülönböztet, határozott és egyenes, a Le Bateleur egy tökéletes mediterrán csábító. Az illat provokálóan aromás és csábító vetiverből áll. Aromás és merész parfüm, a koriander és a nyírfalevelek illata a fejjegyben azonnal érezhető. Átható aromájuk keveredik az alapjegy csábító, földes textúrájú vetiverjével. Olyan érzés, mintha csobbannánk egyet a hűs vízben. Dolce&Gabbana legújabb illat-kollekciója: az Anthology öt parfümből áll, és mindegyiket egy-egy tarotlapról neveztek el.



Minden parfümnek külön "arca" és identitása van, és az illatok egyszerre használhatóak férfiak és nők által (bár nem teljesen uniszexek, van, ami egy kicsit édeskésebb, van, amelyik kevésbé). A D&G márka első parfümcsaládja két évig készült, méghozzá azzal a céllal, hogy "a feje tetejére állítsa a szépségipart".



A most kiadásra kerülő parfümöket jövőre két újabb kártyalap követi. A fotókat és a reklámszpotokat Mario Testino készítette, a pletykák szerint a tervezőpáros 25 millió dollárt költ a reklámkampányra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...