Dior divatház

2017. július 25., kedd

Dolce & Gabbana D&G 10 La Roue de La Fortune unisex

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3159



A JÁTÉKOS illata. Kalandvágyó és kreatív a meglepetés összegzése - La Roue de la Fortune a dobókocka által vezetett. Az illat szívjegye annyira nőies, mint amennyire pazar: virágok frissessége, amely áhítatot kelt. A nőiesség jegyei vannak tökéletesen egymás mellé helyezve a férfias fás jegyekkel.



Az illat: virágzó tubarózsa és merész pacsuli kombinációja. A tubarózsa magával ragadó illata és a pacsuli veszélyesen mámorító egyvelege egy extravagáns és szenvedélyes keveréket alkot. Ez az illat azonnal a középpontba állítja viselőjét. Dolce&Gabbana legújabb illat-kollekciója: az Anthology öt parfümből áll, és mindegyiket egy-egy tarotlapról neveztek el.



Minden parfümnek külön "arca" és identitása van, és az illatok egyszerre használhatóak férfiak és nők által (bár nem teljesen uniszexek, van, ami egy kicsit édeskésebb, van, amelyik kevésbé). A D&G márka első parfümcsaládja két évig készült, méghozzá azzal a céllal, hogy "a feje tetejére állítsa a szépségipart".



A most kiadásra kerülő parfümöket jövőre két újabb kártyalap követi. A fotókat és a reklámszpotokat Mario Testino készítette, a pletykák szerint a tervezőpáros 25 millió dollárt költ a reklámkampányra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...