Dior divatház

2017. július 25., kedd

Dolce & Gabbana L'Imperatrice 3 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3161



A SZTÁR illata. Színpompás és energikus, a L Imperatrice élete egy mozifilm, aminek ő a hősőnje. Minden szempár rá szegeződik, ha belép egy terembe. Vibráló, vonzó, árad belle a személyes varázs és az erő.



Féktelen, briliáns és hihetetlenül szenvedélyes. Zamatos egzotikus gyümölcsök és élénk rózsaszín virágok a főbb összetevői ennek az illatnak. A friss görögdinnye és a lédús kivi mesteri kombinációja ez a parfüm, amelyet rózsaszín ciklámen virág esszenciája tesz üdítő illatszenzációvá. Dolce & Gabbana legújabb illat-kollekciója: az Anthology öt parfümből áll, és mindegyiket egy-egy tarot lapról neveztek el.



Minden parfümnek külön "arca" és identitása van, és az illatok egyszerre használhatóak férfiak és nők által (bár nem teljesen uniszexek, van, ami egy kicsit édeskésebb, van, amelyik kevésbé). A D&G márka első parfümcsaládja két évig készült, méghozzá azzal a céllal, hogy "a feje tetejére állítsa a szépségipart".



A most kiadásra kerülő parfümöket jövőre két újabb kártyalap követi. A fotókat és a reklámszpotokat Mario Testino készítette, a pletykák szerint a tervezőpáros 25 millió dollárt költ a reklámkampányra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...