Dior divatház

2017. július 25., kedd

Issey Miyake L'eau d'Issey EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4270Issey Miyake "forrásvíz tisztaságú" parfümöt akart létrehozni, amelyben vízesés, virágok és a tavaszi erdő illata találkozik. Megjelenése pillanatától kezdve a L Eau d Issey kultikus hírnevet szerzett áttetsző, bár nem tengeri illatú jegyeivel, amelyek a kilencvenes években az Egyesült Államokban rendkívül divatosan voltak.

Leírás: A lendületes, hűs illat kúp alakú üvege az A L Eau d Issey vizes-virágos illat lótusz, frézia és ciklámen áttetsző leheletével. A szívjegyben bazsarózsa, liliom és szegfű adják a parfüm karakterét. Az alapillat kifinomult fás illat. Fejillat: - Ámbra (Physeter macrocephalus) Alapillat: - Gombó (Hibiscus abelmoschus) Üveg: Alain de Mourgues és Fabien Baron tervezte. Issey Miyake L Eau D Issey toalettvize így kifejezetten olyan nők és lányok számára került megalkotásra, akik hangsúlyozni kívánják vonzerejüket, ugyanakkor gyengédnek, szinte már romantikusnak szeretnének látszani.

L Eau D Issey mindennapi viseletre alkalmas. Kiegészítőként viselhető könnyű ruhákhoz romantikus séták alkalmával, de képes nagyon különlegessé tenni az irodában munkával töltött napokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Guerlain L' Instant Pour Homme

https://www.vip-parfumeria.hu/guerlain-l-instant-pour-homme.html Guerlain L Instant története az egyedülálló és megindító érzelmek pilla...