Dior divatház

2017. július 25., kedd

Issey Miyake L'eau d'Issey Fraiche férfi parfüm




Issey Miyake bemutatja az új kiadású L'Eau d'Issey Pour Homme Fraiche-t.

Az illat könnyed és friss, tele energiával és dinamizmussal. A parfüm a vízesések frissességét és a hegyi patakok erejét ötvözi egy kis energiát adó grapefruittal.

"Nagyon szeretem a L'Eau d'Issey pour Homme illatát, a történetét, frissességét.A l'Eau D'Issey pour Homme Eau de toilette fraiche illatában a hangsúly a ragyogáson és a vitalitáson van." - Christophe Raynaud

Az új illat vitalitással és frissességgel teli. Alkotója Christophe Raynaud a Firmenich parfümkészítő mestere, aki szakértelemmel elegyítette a grapefruit, tengeri akkord, vetiver és fehér patchouli akkordokat, hogy a végeredmény egy könnyed, energikus és dinamikus Eau de Toilette legyen, olyan, mint egy frissítő vízesés. Az illat nyitányában a lédús grapefruitot a friss kardamom hangsúlyozza a vitalitásért és dinamizmusért.


Az illat erőteljes szívében zsálya és levendula lapul, míg az alapokban a fehér patchouli akkordé a főszerep dialógusban a tiszta vetiverrel. Tisztaság, frissesség és energia. Egy ultrán férfias, kifinomult illat, ásványi frissességgel. Az illat üvege átlátszó és kristályos, hangsúlyozza az illat légies tulajdonságát.

A parfüm megjelenése elég tetszetős lett, a vörös és fekete harmonikus ellentétjére épül, Mario Testino fotózta. Nekünk ez az ősz egyik kedvelt újdonsága lett, karakteres illat, nem az a szokásos tengeres-sós semmiség, amit sok pasi locsol magára.

Csak és kizárólag férfiaknak tudjuk ajánlani, azoknak, akik megfelelő intelligenciával élvezik az életüket és hordoznak bennünket a tenyerükön... igény esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...