Dior divatház

2017. július 30., vasárnap

Lacoste Essential férfi parfüm



Lacoste Essential Eau de Toilette egy férfiak számára készült különleges illat, mely a Lacoste márka filozófiáját is jelentő abszolút szabadság érzését idézi. A sportosan elegáns Lacoste ruházati márkával tökéletes összhangban áll. Sajátosságos jellege azonnal ösztönzően hat és energiával tölt fel. 

A citrusok és gyümölcsök üde illata a könnyedség és frissesség érzését keltik. A szantálfa és a pacsuli elbűvölik az érzékeket és tökéletes eufóriába ringatnak. Lacoste Essential a bármikor szívesen látott barátokkal való valamennyi találkozóra elkíséri. Az élete felszabadulttá válik és tökéletesen jól fogja érezni magát. Hiszen az üzenet világos - szabadon élvezni minden pillanatot. 

A Lacoste Essential illattal mindig lazának, szabadnak érzi majd magát, feltöltve az abszolút függetlenség érzésével. A Lacoste Essential férfi Eau de Toilette friss és nyugtató, klasszikus és modern, ugyanakkor élénk és kifinomult is. Olyan férfiakhoz illik, akik szeretnek szórakozni és teljes szívből élvezik az életet. Az illat 2005-ben került piacra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...