Dior divatház

2017. július 31., hétfő

Nina Ricci L' Air du Temps női parfüm



Az illatelőállítás mindig is lenyűgözte Monsieur Riccit. Olyannyira, hogy a parfümök elkészítésétől a piaci bevezetésig figyelemmel kísérte a folyamatot. Robert Ricci az elsők között volt, akik

Amerikába exportáltak és akik felismerték, hogy egy parfüm maradandó és értékes kiegészítő lehet a tiszavirág életű darabok haute couture világában.

A háború utáni időszak parfümjeként a L'Air du Temps életörömöt és gondtalanságot sugall. Az üvegen látható galambok a béke jelképei. Időtlen parfüm, a mai napig hatással van a nőkre és a legjobb női illatok között olyan társai vannak, mint Chanel N°5, Patou Joy, Guerlain Shalimar és Lanvin Arpege.

Leírás: A L' Air du Temps finom szegfűillatot hagy maga után. A bergamot és rózsafa szegfű jegyébe fejlődik, amelyet rózsa és jázmin emel ki. Ibolyák és íriszek puderezik be az alapillatot, míg szantálfa és cédrus teremt fás és érzéki hangulatot. A pézsma és ámbra rendkívül nőies és maradandó illatot eredményez.

Üveg: Lalique, a család jóbarátja több üveget is tervezett a divatház részére. Ricci technikai bravúrt is fel akart mutatni az üveg kialakításával, így jöttek létre a homokfúvott szárnyak. Az üveg legendássá vált a gyűjtők körében. Marketingakció keretében Ricci pasztell- és élénk színeket alkalmazott a szárnyakra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...