Dior divatház

2017. július 25., kedd

Paco Rabanne Black XS L'Exces parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4767A Paco Rabanne Black XS L'Exces for Him a 2012-es év újdonsága. Kellemes, citrusos föld tónusai elsősorban azokat a férfiakat szólítják meg, akik nem félnek felfedezni és kipróbálni az újdonságokat. Ha érdekes és egyedi szeretne lenni, ha az erő és a kifogyhatatlan energia aurájára vágyik, próbálja ki a Black XS L'Exces for Him parfümöt!A közelében lévő hölgyeket semmi sem kápráztatja el annyira, mint egy jólöltözött, kellemes illatú férfi. Hogy azzá váljon, elég csak megkóstolnia ezt a lédús gyümölcsökből, különleges fűszerekből és ritka adalékokból kevert koktélt. Újszerű üvegcséje tetőtől talpig fekete színben pompázik, testét azonban erőt, határozottságot és bátorságot sejtető motívumok díszítik. Pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a híres Paco Rabanne márka Black XS L'Exces for Him parfümének viselőjét.Az illatszer összetevőinek nagy része egyszerű, egyenes. Természetes alapanyagok alkotják. Felső tónusait az üde citrom és a gyöngéd levendula kombinációja alkotja. Ahogy lecsengnek, feltárul a parfüm szívének exotikus, cypriol és nagarmoth keverékét rejtő szíve, melyből az ismeretlen titokzatossága és utánozhatatlan egyedülállóság árad. A zárszó erősen aromás ceyloni árvacsalán illatát megszelídíti a borostyán, mely a kompozíciót a tökéletesség csúcsára emeli. Az illatszer legendás hosszantartása biztosan megörvendezteti Önt. Csábító illatát még néhány nappal az alkalmazása után is megérzi ruháján.A  Black XS L'Exces for Him illatának megalkotását magának a Paco Rabanne márkának köszönhetjük. Ez a híres spanyol divattervező előszeretettel alkalmaz tiszta, egyenes vonalakat, melyeket ugyanúgy fellelhetünk ruháin, mint az általa alkotott illatszerekben. Ha egy  kellemes klasszikus illatot keres, mely soha nem szürkül el, s mindig aktuális marad, fogadjon a Paco Rabanne-ra.

A Paco Rabanne Black XS L'Exces for Him parfüm nem biztosíthatja Önnek sem a sikert, sem a hírnevet, ám mindig száz százalékig bízhat benne. Kellemes, citrusosan fűszeres illata az Ön minden lépését követni fogja és nem engedi, hogy rosszul lépjen. Legyen Ön a 2012-es év férfija és garantáltan nem bánja meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...