Dior divatház

2017. augusztus 2., szerda

Calvin Klein Eternity Summer 2017 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/calvin+klein+eternity+summer+2017.html



 Az Eternity Summer 2017 illat olyan, mint egy fuvallat, friss szellő a víz felett egy forró nyári estén. Az érzéki illat nyári akkordokkal tarkított, keleties, a naplemente, a sivatag és a béke tökéletes harmóniája.



Az egyedi női illat növeli a gyönyörű nők vonzerejét, és egy férfit sem hagy hidegen.
Az érzékiség, a vágy és az izgalom elixírje, egy nagyszerű választás a nyári napokra és estékre. Egy csodálatos illat, tele érzelmekkel, amellyel legyen készen az átfogó szeretet melegére!



Összetétele
- Fej: csillagánizs, bergamott, ánizs, sivatagi rózsa
- Szív: osmanthus, vízi akkord, sáfrány
- Bázis: tömjén, szantálfa, pézsma



Nyári illata nagyon ígéretes A gyönyörű nőies illat rendkívül eredeti összetevők összessége, mint például az érzéki bázisban található tömjén, a fűszeres pézsma és szantálfa. A bergamott friss akkordjai és az ánizs, sivatagi rózsa, csillagánizs érdekes keveréke által egy kellemes illatot kap.



Az osmanthus gyengéden megfűszerezi a sáfrányt, és így egy merész elegyet alkot. Ezt a vonzó nyári illatot magabiztos nőknek tervezték, akik nem félnek, hogy a figyelem középpontjába kerülnek. Borítsa be magát érzékiséggel és kényelemmel egész nyáron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...