Dior divatház

2017. augusztus 9., szerda

Dior J'adore EDP női parfüm


A virágcsokor a nők életének gyakori kelléke különböző szertartások, például esküvő vagy keresztelő alkalmával. A harmadik évezredhez közeledve Dior megalkotta az óriási virágcsokrot idéző Jadore parfümöt. A virágos jegyek kifinomultsága nagyban hozzájárulnak a Diorra oly jellemző arculathoz, az elegancia és törődés szelleméhez, amely a Dior Haute Couture tevékenységét is jellemzi. 
                                                                        


Leírás:  Egy kristálytiszta és virágos illat, olyan hölgyeknek, akik figyelnek a részletekre. 
Gyümölcsös zöld illatok, meleg, fás alapon. Calice Becker sugárzóan vidám, magabiztos és határozott virágcsokrot képzelt el. Különböző virágokat helyezett egymás mellé, mint például champaca (friss, gyümölcsös, egzotikus illatú indiai magnóliafaj), francia ibolya és 
kristályosított orchidea. Az alapjegy szegfűhöz hasonló, de annál lágyabb és fásabb amarántfa, Banyul bőr és kandírozott szilva kombinációjából áll össze. 

Üveg : A Hervé Van Der Straeten tervezte üveg antik és mégis modern, sőt időtlen amforát mintáz. A hosszú, aranyló nyakrész maszájok nyakláncát idézi elénk. Az üveget kristálykupak zárja.
A parfüm neve a kristályba rejtve bújik meg: "Jadore!" 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...