Dior divatház

2017. augusztus 9., szerda

Dior J'adore Voile de Parfum női parfüm


1999-ben született meg a Dior divatház egyik legnépszerűbb és azóta is töretlen sikerű kreációja a Jadore. Mivel azonnal sikert aratott, így hamar kidobták a különböző változatait, melyek hasonlóan nagy sikert
alkottak, mint pl. Jadore L or vagy L eau Jadore. 2013 tavaszára ismét egy új változatnak örvendhetünk, a Jadore Voile De Parfum névre hallgató testvér terméknek. Az új illat pézsmás-púderes-virágos illatcsaládba tartozik, mely úgy simogatja a nő bőrét, mint egy finom fátyol, érzéki nyomot hagyva maga után.
                                                                                 

A kifinomult elegancia és ellenállhatatlan érzékiség tökéletes kontrasztja. Külsőre illeszkedik a már megszokott Jadore formációhoz, nem változtattak a már bevált és végjeggyé alakult üvegformán. Az illat damaszkuszi rózsával nyit, ami Törökországban és Bulgáriában honos. 

A szívjegyei a púderes írisszel folytatja csodás kombinációját, mely Toszkánát idézi elénk. Alapjegye a fehér pézsma, melyet a púderes és virágos jegyek hoznak csodálatos összhangba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...