Dior divatház

2017. augusztus 16., szerda

Elie Saab Le Parfum EDP női parfüm


Romantikus, érzéki, nőies kifinomult illat. Anja Rubik, a híres lengyel modell szerepel Elie Saab első illatának kampányában. A La Parfum reklámfotóit Mert Atlas & Marcus Piggott készítette. A háttérben New York nyüzsgő forgataga, amiből Anja egy gyönyörű testszínű estélyi ruhában lép elő.

A szupermodell fantasztikusan fest váll nélküli (természetesen Elie Saab) selyemruhájában, energiát magabiztosságot és könnyedséget sugároz. A libanoni divattervező két évvel ezelőtt jelentette be, az első illatán dolgozik, mely már a láthatáron van, hiszen júliusban akár már te is megveheted a kijelölt üzletekben. Elie Saab estélyi ruhái által lett ismert, melyeket számos híresség előszeretettel visel a vörös szőnyegen. Ebből kiindulva az illat is minden bizonnyal nagyon elegáns, nőies és közkedvelt lesz.


Az első parfümöt nemes egyszerűséggel csak Le Parfum -nek nevezte el. A 279 próbaverzió után megszületett az ultra-nőies, virágos, fás kompozíció, melyet Francis Kurkdjian a neves francia orr is jóváhagyott. A parfüm alapillata a narancsvirág, melybe jázmin (Sambac és Grandiflorum) cédrus, pacsuli, rózsa és a méz jegyei keverednek. A parfüm barokk stílusú üvegcséjét Sylvie de France tervezte. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...