Dior divatház

2017. augusztus 18., péntek

Enrique Iglesias Adrenaline férfi parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5616



A népszerű énekes, Enrique Iglesias első illata, amely az Adrenaline Az Adrenaline a mandarin, a madagaszkári bors, a sáfrány, a citrom, a pirított tonkabab és különböző fűszerek keverékéből áll össze. Még sohasem csináltam azt, amit vártak tőlem.


Ez az illat a teljes élet, egy korlátok nélküliség, amikor nem bánunk meg egy döntést sem, és a szívünk gyorsabban ver. Az első illatom, az Enrique Iglesias Adrenaline pontosan ezeket az érzelmi pillanatokat közvetíti, amikor úgy érzem, igazán élek - nyilatkozta nemrégiben a tehetséges énekes. Nem kérdés, hogy Enrique Iglesias a modern zene egyik leginspirálóbb és legtehetségesebb művésze.



Bízunk benne, hogy az ő szenvedélye és hitelessége egy igazi illatenergiát hoz létre - mondta az együttműködésről a Coty INC vezérigazgatója, Michele Scannavini. Enrique Iglesias 2009 és 2013 között volt az Azzaro Man arca, ám az idei év elején úgy döntött, itt az idő, hogy saját parfümöt is a piacra dobjon. Januárban alá is írt egy együttműködési szerződést a Coty INC céggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...