Dior divatház

2017. augusztus 11., péntek

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret parfüm női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3463Givenchy Ange Ou Demon Le Secret EDP, a Ange Ou Demon család legújabb tagja. Az illat 2009-ben debütált, virágos akkordjaival. Szikrázó jázminnal, citrommal és üdítő teával,fás alapjegyekkel igazán érzéki nőies kreáció. A Givenchy Ange ou Démon Le Secret 2014 női Eau de Parfum keleties gyökerekkel van behálózva. Az üdeség virágos bevonata meglepetést okoz a jellegzetes frissességével.

Az eredeti kompozícióval az öröm, meglepetés, izgalom és életszenvedély érzését élhetjük meg. A Givenchy Ange ou Démon Le Secret 2009 igazán választékos szerkezete bazsarózsából, tealevelekből, áfonyából és jázminból épül fel. Esszenciális elemek, melyek féktelen játékosságra, természetes eleganciára ösztönzik és elmélyítik a női érzékiséget. Illatjegyek, amelyek elől egyszerűen lehetetlen elmenekülni.

Az illat üvegcséjének kidolgozottsága magas szintű eleganciáról tanúskodik. A kristályos formák a könnyedség és luxus benyomását keltik. Adja meg magát az illat felvitele után azonnal megjelenő titokzatos kábulatnak! Az illat 2009 óta kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...