Dior divatház

2017. augusztus 11., péntek

Givenchy Ange ou Demon női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2493





ANGYAL VAGY DÉMON? A Givenchy új női illata egy hipnotikus és igéző alkotás. A karizmatikus illat, melynek sötét és ragyogó szelleme is van, elcsábít erőteljes bájával. Ez az orientális virágos illat különleges érzékiséggel rendelkezik. A Givenchy értékeit testesíti meg: elegancia, inspiráció, játékos szellem és kivételes minőség.



AZ ILLAT: A ritka és különleges összetevők, valamint az érzelmekben gazdag inspiráció teszi igazán egyedivé az illatot. A Givenchy új orientális illata a tökéletesség megtestesítője. Az Ange ou Démon ragyogó illatában minden két elem, a legtisztább és legnemesebb liliom és a legmélyebb, legsűrűbb tölgyfa körül forog. A két kontrasztos anyag találkozása utánozhatatlan eleganciát alkot, ez adja az Ange ou Démon egyediségét. Calabriai mandarin nyitja az illatot, friss, gyümölcsös jegyével, mely majdnem citromos.

Ezt követi a fehér kakukkfű friss, aromás jegyével, majd a sáfrány következik ragyogó, fűszeres, de édes és virágos jegyével. Az illat szíve úgy nyílik, mint egy titkos kincs. A liliom abszolút gyengédsége, ragyogása és eleganciája minden pillanatban jelen van az illatban. Ragyogó, elegáns és érzéki.



A Maxillaria orchidea édes virág, elragadó illattal. Az ylang ylang exotikus és bájos virág jeggyel gazdagítja az illatot. Az illat bázisa egy bámulatos éjjeli égbolt, melyet beragyognak a táncoló csillagok, amitől az ember elveszti a fejét. A tölgyfa abszolút egyedi és értékes, erőteljesen de varázslatosan teszi valóban különlegessé és egyedivé az Ange ou Démon illatot. Ezután hirtelen megjelenik a rózsafa meglepő, leírhatatlan hatása, mely bársonyos és krémes, de kifürkészhetetlen. A két fás jegy adja az Ange ou Démon csábító erejét. Intim és álmodozó, a vanília és a tonkabab zárja az illatot, anélkül, hogy megfejtené a titkot.



AZ ÜVEG: Az Ange ou Démon üveg egy függő. Egy felejthetetlen parti fontos része, a kastély hatalmas csillárjának szédítően táncoló fénye. A függő vonzza és átformálja a fényt, megragadja a tekintetet, és eloszlatja a meggyőződéseinket. Az Ange ou Démon üveg egy finoman kidolgozott gyöngyszem, ellentétes: az alapja tiszta, míg a teteje sötét. Az Ange ou Démon szellem tökéletes megtestesítője. Az Ange ou Démon fekete-fehér dobozát csak az illat ultramodern logója díszíti, és diszkréten utal a függőre. Az Ange ou Démon érzéki, kifinomult és intenzív illatának megtestesítője egy Eau de Parfum. A kiegészítő termékek ugyanolyan figyelmet kaptak, mint az illat. A simogató termékek a bőrt puhává, selymessé és illatossá teszik. Egy hidratáló hatású aktív összetevő -imperata- a bőrt optimálisan hidratálja. Ez a cukornád családból származó növény hidratálja és táplálja a bőrt, hatása azonnal érezhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...