Dior divatház

2017. augusztus 11., péntek

Givenchy Ange ou Demon női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2493

ANGYAL VAGY DÉMON? A Givenchy új női illata egy hipnotikus és igéző alkotás. A karizmatikus illat, melynek sötét és ragyogó szelleme is van, elcsábít erőteljes bájával. Ez az orientális virágos illat különleges érzékiséggel rendelkezik. A Givenchy értékeit testesíti meg: elegancia, inspiráció, játékos szellem és kivételes minőség.AZ ILLAT: A ritka és különleges összetevők, valamint az érzelmekben gazdag inspiráció teszi igazán egyedivé az illatot. A Givenchy új orientális illata a tökéletesség megtestesítője. Az Ange ou Démon ragyogó illatában minden két elem, a legtisztább és legnemesebb liliom és a legmélyebb, legsűrűbb tölgyfa körül forog. A két kontrasztos anyag találkozása utánozhatatlan eleganciát alkot, ez adja az Ange ou Démon egyediségét. Calabriai mandarin nyitja az illatot, friss, gyümölcsös jegyével, mely majdnem citromos.

Ezt követi a fehér kakukkfű friss, aromás jegyével, majd a sáfrány következik ragyogó, fűszeres, de édes és virágos jegyével. Az illat szíve úgy nyílik, mint egy titkos kincs. A liliom abszolút gyengédsége, ragyogása és eleganciája minden pillanatban jelen van az illatban. Ragyogó, elegáns és érzéki.A Maxillaria orchidea édes virág, elragadó illattal. Az ylang ylang exotikus és bájos virág jeggyel gazdagítja az illatot. Az illat bázisa egy bámulatos éjjeli égbolt, melyet beragyognak a táncoló csillagok, amitől az ember elveszti a fejét. A tölgyfa abszolút egyedi és értékes, erőteljesen de varázslatosan teszi valóban különlegessé és egyedivé az Ange ou Démon illatot. Ezután hirtelen megjelenik a rózsafa meglepő, leírhatatlan hatása, mely bársonyos és krémes, de kifürkészhetetlen. A két fás jegy adja az Ange ou Démon csábító erejét. Intim és álmodozó, a vanília és a tonkabab zárja az illatot, anélkül, hogy megfejtené a titkot.AZ ÜVEG: Az Ange ou Démon üveg egy függő. Egy felejthetetlen parti fontos része, a kastély hatalmas csillárjának szédítően táncoló fénye. A függő vonzza és átformálja a fényt, megragadja a tekintetet, és eloszlatja a meggyőződéseinket. Az Ange ou Démon üveg egy finoman kidolgozott gyöngyszem, ellentétes: az alapja tiszta, míg a teteje sötét. Az Ange ou Démon szellem tökéletes megtestesítője. Az Ange ou Démon fekete-fehér dobozát csak az illat ultramodern logója díszíti, és diszkréten utal a függőre. Az Ange ou Démon érzéki, kifinomult és intenzív illatának megtestesítője egy Eau de Parfum. A kiegészítő termékek ugyanolyan figyelmet kaptak, mint az illat. A simogató termékek a bőrt puhává, selymessé és illatossá teszik. Egy hidratáló hatású aktív összetevő -imperata- a bőrt optimálisan hidratálja. Ez a cukornád családból származó növény hidratálja és táplálja a bőrt, hatása azonnal érezhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...