Dior divatház

2017. augusztus 25., péntek

Guerlain Idylle női parfüm EDP Kifutó parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3386

GUERLAIN Szerelmi ábránd a Guerlaintől... Egy illat annak a nőnek, aki szerelemről álmodik egy napra, vagy akár örökre... A Guerlain az új női illatát 2009 októberében vezeti be Európa szerte. Ez az első olyan illat a márka történetében, amelyet a legelső lépésektől kezdve egészen a végső változat megalkotásáig a Guerlain ház új, saját parfümtervezője, Thierry Wasser jegyzett. Egy új illat a Guerlaintől melyet a szerelem inspirált. 

Az illat első találkozáskor egy friss, sziporkázó virágokból álló virágcsokrot idéz. Egy eau de parfum, mely olyan, akár egy virágos fátyol a bőrön, a gyöngyvirág, frézia, bazsarózsa és jázmin csodás eszenciáival. Az Idylle másik fő virágos akkordja a nemes rózsák harmóniája. A parfumeur az illat alkotásakor a Bulgáriából származó rózsát választotta kiemelt összetevőnek a Guerlain hagyományos virágeszenciái közül, és személyesen válogatta ki a kivételes minőségű alapanyagokat. A kiválasztott 2007-es évjáratú bulgár rózsák málnás, licsis, gyümölcsös felhangokat tartalmaznak, ami egészen utánozhatatlanná teszi a parfüm rózsás jegyét. Ennek a csodás, virágos elegynek ad hangsúlyt a ciprusos bázis, amelyet finomít a pacsuli és a fehér pézsma időtlen eszenciája. 

A parfüm üvegét Ora ITO tervezte. A designer a fiatal francia tervezők generációjához tartozik, aki az üveg tervezése során ötvözni szerette volna a Guerlain gazdag hagyományait és a mai modern kor elvárásait, szem előtt tartva ugyanakkor az illat jellegét is. Azt nyilatkozta: Olyan formát képzeltem el, ami érzéki, nagyon nőies és szimbolikus. egy cseppnyi parfüm, mint egy csöpp szerelem. A Guerlain az új illat arcául Nora Arnezeder-t, egy fiatal, tehetséges francia színésznőt választotta, aki az egyik jellegzetes szereplője volt Gérard Jugnot, Faubourg 36 című musicaljének. A francia filmművészet felívelő csillaga jellegzetes egyéniség, aki nemcsak hihetetlenül szép, hanem sokoldalú művész is: színész, énekes, táncos és még csak 19 éves.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...