Dior divatház

2017. augusztus 1., kedd

JEAN PAUL GAULTIER Gaultier 2 unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=1061



Jean Paul Gaultier Gaultier 2 egy keleties, érzéki és titokzatos unisex illat. Ezt az egyedülálló illatot azok fogják szeretni, akik minden alkalomhoz illő, eredeti és univerzális illatot keresnek.



Aromája tökéletes módon kiemeli a stílust és kihangsúlyozza előnyöket. A Jean Paul Gaultier Gaultier 2 illat összetételében elbűvöli majd a felcsillanó borostyán, amit finom vanília eszencia egészít ki. Ennek a varázslatos illatnak az alapját tiszta és értékes pézsma képezi. A Jean Paul Gaultier Gaultier 2 unisex Eau de Parfum elbűvölő illata tökéletesen illik nappali és esti társasági eseményekhez.



Hála a gondosan megválasztott összetevőknek, egész nap élvezni fogja a magával ragadó illat aromáját. A Jean Paul Gaultier Gaultier 2 illat olyan modern és dinamikus egyéniségek számára készült, akik teljes életet akarnak élni, és minden évszakban szeretnék elbűvölni környezetüket. Az illat 2005 óta kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...