Dior divatház

2017. augusztus 3., csütörtök

Marc Jacobs DOT női parfüm



Marc Jacobs divattervező mindig tartogat valami izgalmasat rajongói számára. Megállás nélkül dolgozik, sorra áll elő különlegesebbnél különlegesebb kollekciókkal, legyen szó az általa irányított három márka bármelyikéről, újabban pedig egymás után jelenteti meg az egyedi parfümöket is. Szinte még alig volt időnk megismerkedni például a Lola és a Daisy illataival, máris itt a legfrissebb újdonság Marc Jacobstól, a Dot. A Dot nagy valószínűséggel méltó utódja lesz majd a fent említett parfümöknek, annyi már most biztos, hogy megjelenése nagyban emlékeztet a felmenőkre. 
A parfüm üvegcséje ugyanis a már jól ismert Marc Jacobs stílusban készült, a virágos dizájnt ezúttal azonban kedves kis pöttyök és katicák díszítik. Az új parfüm karakterében a Lola illatához áll közelebb, ám sokkal egzotikusabb, sokkal gyümölcsösebb. Legfőbb jegyei között például a kókusz, a vanília, a jázmin és a narancsvirág található, de felfedezhetőek benne a bogyós gyümölcsök nyomai, illetve a lonc virágos illata is. 
A divattervező egyébként így nyilatkozott legújabb kreációjáról: Mindent szeretek, ami az öltözködéssel és annak rituáléjával kapcsolatos, szeretem a táskákat, a cipőket, a kozmetikumokat és a parfümöket. Számomra ezek jelentik a divatot. Éppen ezek miatt minden adandó alkalmat megragadok arra, hogy öltözködhessek, hogy öltöztethessek, hogy illatossá varázsolhassak, és hogy megszépíthessek valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...