Dior divatház

2017. augusztus 6., vasárnap

Versace Bright Crystal Absolu női parfüm



ABSZOLÚT INTENZÍV, ELBŰVÖLŐ, ABSZOLÚT ELEGANCIA ÉS LUXUS Ismerje meg ezt a vibrálóan meg ezt a vibrálóan érzéki új illatot, mely maximális ragyogás és abszolút csábítás. A Versace bemutatja az új Bright Crystal Absolu Eau de Parfum-öt, ami egy intenzív változata a világ egyik legkedveltebb "ékszer-illatának", annak a Bright Crystal EDT-nek, melynek a lényege, hogy a végletekig fokozza a vágyat. 

Versace parfüm a nőnek, aki bízik ellenállhatatlan nőiességében és a Bright Crystal határtalan csábításában, összhangban a Versace varázslatos bájával. Virágos-gyümölcsös Intenzív, karakteres illat, melyből az élénk yuzu azonnal érezteti erejét. A színes és lédús gránátalmamag szokatlan frissességet és tiszta természetességet teremt. A szívjegye hívogató és zamatos málnával dúsított, hangsúlyos eleganciáját együttesen a bazsarózsa, a magnólia és a lótuszvirág kifinomult jegyei adják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...