Dior divatház

2017. augusztus 4., péntek

Versace Pour Homme Dylan Blue EDT férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/versace-pour-homme-dylan-blue-ferfi-parfum.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5982

"A Dylan Blue a modern VERSACE férfi esszenciája. Egy karakteres illat, a férfias erő, a karizma kifejezője. Imádom az illat klasszikus jegyeit, melyek modernné és frissé válnak a kreációban." - Donatella Versace Egy csábítóan férfias illat, mely kifejezetten jellegzetes, fás aromáját értékes, természetes összetevőknek köszönheti. Az illat nagyon férfias, mégis édes nyári parfüm. 


Frissítő, vizes, citrusos, mégis kicsit fás illattal rendelkezik. Érzetre puha, kellemes hatást kelt a bőrön, a pacsuli és a lila levél dominanciájával. A fej illatban a természetes Bergamotnak, Grapefruitnak és a Füge leveleknek a kombinációja biztosítja a mediterrán frissesség érzését. Az Ibolya levelek és egy csipet Fekete Bors alkotják az illat férfias dimenzióját. Az innovatív, fás Ambrox, a Papirusz és a természetes Pacsuli teszik teljessé a parfüm lüktető szívét. Végül pedig a Tonkabab, az értékes Sáfrány, a Pézsma és az Ásványi összetevők kölcsönöznek intenzív, meleg, érzékiséget. A Dylan Blue szexi, spártai határozottsággal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...